Wat is Delta Lloyd?

Delta Lloyd is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die onderdeel is van de Delta Lloyd Groep. De Delta Lloyd Groep is een concern in de financiƫle dienstverlening en dat houdt zich bezig met spaarproducten en complexe verzekeringsproducten. Delta Lloyd is de opvolger van de Hollandsche Sociƫteit van Levensverzekeringen die is opgericht in 1807. Dit houdt in dat ze ontzettend veel ervaring hebben wanneer het gaat om verzekeringen.

Een zorgverzekering afsluiten bij Delta Lloyd

Wanneer u een zorgverzekering wilt afsluiten dan kunt u hiervoor bij Delta Lloyd terecht. U heeft bij Delta Lloyd zelfs de keuze uit een basisverzekering en een flink aantal aanvullende verzekeringen. Deze aanvullende verzekeringen lopen op in dekkingsgraad en afhankelijk van de mate van dekking die u wilt genieten kunt u dus altijd voor een zorgverzekering terecht bij Delta Lloyd.

Ziektekosten zorgverzekering

Met een zorgverzekering van Delta Lloyd kunt u rekenen op de beste zorg. Niet alleen kunt u rekenen op de beste zorg maar bij Delta Lloyd helpen ze u ook met gezond te blijven. Ze houden zich bovendien al jaren intensief bezig met gezondheid en zorg en alles wat daarmee te maken heeft. Door deze inzet weten ze beter waar problemen zich voordoen en daarom is een zorgverzekering van Delta Lloyd erg populair.

Premie zorgverzekering

De premie van een zorgverzekering van Delta Lloyd is daarnaast erg scherp. Daarnaast krijgt u bij een zorgverzekering van Delta Lloyd ook nog eens gratis gezondheidsadvies waarvan iedereen kan profiteren. Daarnaast kunt u bij Delta Lloyd uw eigen keuzes maken door middel van de restitutiepolis, waardoor u zelf uw zorgverleners kunt uitkiezen.

De voordelen van een zorgverzekering van Delta Lloyd

Wanneer u een zorgverzekering afsluit bij Delta Lloyd kunt u profiteren van de volgende voordelen:

  • Scherpe premie
  • Extra korting via werkgever mogelijk
  • Vrije keuze uit zorgverleners
  • Passende zorgverzekering voor iedereen
  • Ook in het buitenland mogelijk